10 Favoritt apps til iPhone

by Kristoffer

Tenkte at jeg skulle dele mine favoritter blant de mange applikasjonene som finnes til Apples iPhone, da jeg nylig anskaffet meg en selv :) . Noen av de er nyttige verktøy til bloggere og webutviklere og noen er mer generelt nyttige apps.

1. Analytics (39kr)
Analytics er appen du vil ha hvis du bruker Google Analytics til å tracke statistikken til nettsidene dine. Analytics koster 39 kr, men for min del er den absolutt verdt pengene. I denne meget gode appen får du så godt som full oversikt over all statistikken til nettsidene dine.

2. Quicksense (21kr)
Denne appen gir deg god oversikt over inntjeningene dine gjennom Google Adsense. Appen viser statistikk fra i dag, i går, siste 7 dager, denne måneden og forrige måned. Man kan også gå i dybden av hver dag for å finne ut hvilke sider som har generert inntektene. En veldig rask og god app for alle Google Adsense brukere.

3. WordPress (Gratis)
Ønsker du å legge inn / redigere poster, pages eller redigere kommentarer på farten er WordPress appen god. WordPress har selv laget denne applikasjonen men det er absolutt rom for endringer og oppgraderinger. Anbefaler alle som blogger gjennom WordPress å teste ut denne gratis appen.

4. Shazam (Gratis)
Shazam er en tjeneste som gjør at du kan identifisere så godt som hvilken som helst sang du hører på radioen, et utested osv. Den spiller inn et ca. 10 sekunders klipp av sangen du ønsker å finne navnet på og så søker den gjennom databasen for å finne en match. Fungerer veldig bra, er rask og har et sinnsykt bibliotek av sanger. Du får også valget å kjøpe sangen fra iTunes når den har funnet ut hvilken sang du hørte på.

5. MobileRSS (Gratis)
MobileRSS er en app for deg som bruker Google Reader som RSS-leser. Appen gir deg god oversikt over alle RSS-feedene du har abonnert på gjennom Google Reader. Anbefales at denne prøves ut da den er gratis!

6. Trafikanten Sanntid (Gratis)
Bruker du kollektivtrafikk så er dette appen for deg! Har forsåvidt kun testet denne i Oslo men jeg tror den skal fungere andre steder også. Trafikanten Sanntid gir deg sanntidsinformasjon om all kollektivtrafikk i Oslo-området (i hvert fall), dette inkluderer alle trikker, busser, t-baner og tog. Veldig greit hvis du lurer på om du kommer til å rekke bussen mens du er på vei til busstoppet!

7. Skype (Gratis)
Jeg tar meg ikke tid til å forklare hva Skype er da dette er ganske kjent for de fleste. Med Skype sin app kan du ringe og chatte gratis til andre med Skype over WIFI eller 3G (operatørkostnader ved 3G bruk såklart).

8. 180.no (Gratis)
Jeg valgte å anbefale 180.no da det er denne jeg selv bruker. Gule Sider og 1881 har også sin egen app for dette formålet men de har jeg ikke testet. 180.no sin app fungerer meget bra når du ønsker å finne navn, adresse eller telefonnummer.

9. Dropbox (Gratis)
Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Dropbox og dette er da den iPhone applikasjonen til denne tjenesten. Fungerer veldig bra, du får tilgang til alle filene du har lastet opp på Dropbox kontoen din. Har du ikke en Dropbox-konto enda? Da kan du registrere deg her.

10. Spotify (Gratis)
Jeg har også skrevet et innlegg om Spotify, musikktjenesten som lar deg streame musikk over internett uten å laste den ned først. Dette er da den meget gode iPhone appen til tjenesten. Kjøp en premiumkonto slik at du kan laste ned all favorittmusikken din til iPhonen, eller stream musikk når du har WIFI dekning. Det kan bli veldig kostbart å streame musikk til iPhonen med 3G så du burde tenke deg om to ganger før du begynner med det! Ønsker du å teste ut Spotify uten begrensninger kan du ta en titt på denne siden :)

Relativt relaterte innlegg:

  1. Dropbox – Genial backuptjeneste

Likte du denne artikkelen? Da kan du abonnere på RSS-Feeden til Milliard.no for å holde deg oppdatert på nye innlegg!

{ 1 comment… read it below or add one }

1 vendita borse December 11, 2011 at 9:24 pm

Can I just say what a reduction to seek out somebody who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know the best way to convey a problem to gentle and make it important. Extra individuals must read this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre not more common since you positively have the gift. regalo borse

Reply

Skriv en kommentar

Vis innlegg fra bloggen din

Forrige innlegg:

Neste innlegg: